TED zmir Koleji İzmir’in Şampiyonu: TED Aliağa Koleji

Temmuz 2018

Okulumuz Oryantiring takımları, 14 Mart 2016 tarihinde Buca’da Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Yerleşkesinde, üç yüz on sekiz sporcu ve kırk üç okul arasında yapılan müsabakada aşağıdaki dereceleri elde etmiştir.

Takım Sıralamalarımız

Küçük Kızlar İzmir il 1.si
Küçük Erkekler İzmir il 1.si
Yıldız Kızlar İzmir 1.si
Yıldız Erkekler İzmir 3.sü
Genç Kızlar İzmir 2.si

Ferdi Sıralamalarımız

Küçük Kız İzmir 1.si Seden Yemişçioğlu
Küçük Kız İzmir 3.sü Özce Işık
Küçük Erkek İzmir 3.sü Yiğit Piroğlu
Yıldız Erkek İzmir 3.sü Tarık Alp Dumlu

Takımlarımız grup yarışlarına katılarak elde edecekleri dereceler ile Denizli’de yapılacak Türkiye finallerine katılmayı hedeflemektedir.

Bu başarıyı elde etmemizde emeği olan sporcu, çalıştırıcı, veli, okul aile birliği, idareci ve vakıf yönetimimize teşekkür ederiz.

Okul Sporları Oryantiring İzmir İl Birinciliği Yarışlarında okulumuz oryantiring sporcularından kurulmuş olan beş takım ile beş kupa ve toplam on dokuz sporcu ile yirmi üç madalya elde ederek İzmir’in şampiyonu olduk.