TED zmir Koleji Türkiye'nin Geleceğine İnanıyoruz: Geleceği Okuyoruz

Nisan 2018

Türk Eğitim Derneği tarafından düzenlenen “TED IV. Uluslararası Eğitim Forumu: Türkiye'nin Geleceğine İnanıyoruz: Geleceği Okuyoruz” başlıklı eğitim forumu TED Ankara Kolejinde, Dünya'nın ve Ülkemizin önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.
Bilim, Eğitim, Politika ve İş Dünyası'nın buluştuğu organizasyonda, açılış konuşmalarını sırasıyla TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, Ali Babacan (Ekonomiden Sorumlu Devlet Eski Bakanı), Cevdet Yılmaz (Kalkınma Bakanı) ve Nabi Avcı (Milli Eğitim Bakanı) yaptılar.
Dünya'nın en zeki insanlarından birisi olarak kabul edilen Prof. Dr. Michio Kaku (Bilim İnsanı ve Fütürist) gelecek yüzyılın teknolojileri, değişimi ve bu durumun eğitime yansıması hakkında bilgi paylaşımlarında bulundu.
Tüm gün süren forumda eğitimin geleceği farklı paneller ve konuşmacıların katılımıyla devam etti. TED Aliağa Koleji Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı H. Deniz KOMSUOĞLU ve Okul yönetim ekibi olarak “Türkiye'nin Geleceğine İnanıyoruz: Geleceği Okuyoruz” forumuna katılmanın gurur ve onurunu yaşadık.