TED zmir Koleji Dünyayı Kurtaran Süper Kahraman

Temmuz 2018

Fen Bilimleri Bölümümüzün her yıl düzenlediği Endüstriyel Tasarım atölye çalışmasının bir yenisi daha İzmir Ekonomi Üniversitesi öğretim görevlileri işbirliği ile gerçekleştirdi.
Workshop çalışmasında “Dünyayı Kurtaran Süper Kahraman“ konulu tasarım etkinligi düzenlendi. Öğr. Gör. Ertan Demirkan ve Öğr. Gör. Dr.Derya Irkdaş’ın “Fen ve Mühendisliğin Endüstriyel Tasarımın Gelişimi Üzerine Etkisi” konulu bilgilendirme sunumu sonrasında, lise öğrencilerimiz bilimsel bir bakış açısıyla hazırladıkları tasarımlarla faklı dünya sorunlarına çözüm üretmeye odaklandılar. Bilim, sanat ve tasarımın bir araya geldiği bu çalışmada öğrencilerin takım çalışmasıyla ürün çıkarabilme becerisi dikkat çekti.

FOTOĞRAFLAR :