TED zmir Koleji 1/A SINIFI ÖĞRENCİLERİ OKUMA BAYRAMI’NDA IŞIK SAÇTILAR

Nisan 2018

27 Mayıs 2016 Cuma günü Petkim Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen 1/A sınıfı Okuma Bayramı büyük beğeni topladı. Geceye büyük özen ile hazırlanan öğrencilerimiz gösterdikleri performans ve yetenekleri ile göz doldurdular.. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan programımızda öğrencilerimiz Halk oyunları gösterileri, Viyana Valsi, İngilizce Drama, İngilizce Şarkı, Müzik dinletisi ve Canlıların Dünyası’na dikkat çeken tiyatro oyunları ile bütün izleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Programımızın sonunda Okul Müdürümüz ve Genel Koordinatörümüz Sn. Hacer ERSEZEN ve Sınıf Öğretmenimiz Merve ERCAN duygu ve düşüncelerini paylaştı. İlk Okuma Belgesini Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. H. Deniz KOMSUOĞLU takdim ettikten sonra branş öğretmenlerimiz de öğrencilerimizi kutlayarak Okuma Belgelerini takdim ettiler. Okuma belgelerini alan öğrencilerin sevinci görülmeye değerdi. Velilerimiz Sınıf Öğretmenimize günün anlam ve önemini ifade eden plaketi ve tüm branş öğretmenlerimize aldıkları çiçekleri sundular. Törenimizden sonra velilerimizin hazırladığı ikramlar ve pasta kesimi ile programımız sona erdi. Velilerimize hazırlıkları için teşekkür ediyor, öğrencilerimize yaşamlarının en unutulmaz ve en güzel anlarından birini yaşatan tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

FOTOĞRAFLAR