TED zmir Koleji “ GELENEKSEL KEŞKÜL GÜNÜMÜZ” VE “ SANAT GECEMİZ”

Temmuz 2018

“ Geleneksel Keşkül Günü” ve “ Sanat Gece” miz 29 Mayıs Pazar günü okulumuz Çok Amaçlı Spor Salonunda gerçekleştirildi.
Görsel Sanatlar Sergisi ile başlayan “ Sanat Gecesi” etkinliğinde sergi açılışı İlkokul- Ortaokul Müdürü ve Genel Koordinatörümüz Hacer ERSEZEN tarafından yapıldı. Kurayla belirledikleri konuyla ilgili o an yaptıkları resimlerle “ Aktif Sergi” ye katkıda bulunan öğrenci, veli ve konuklarımız keyifli dakikalar yaşadılar.
Öğrenci ve konuklara yapılan keşkül ikramının ardından müzik, halk oyunları ve dans etkinliklerinin sergileneceği çok amaçlı salona geçildi.
İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan “ Sanat Gece”mizde ise, İlkokul- Ortaokul Müdürü ve Genel Koordinatörümüz Sayın Hacer ERSEZEN konuşmalarını gerçekleştirdi.
Öğrencilerimizin solo performanslarının yer aldığı müzik dinletisi izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Dans ve halk oyunları performanslarıyla sahne alan ana sınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz sahnede adeta yıldızlaştılar.

FOTOĞRAFLAR