TED zmir Koleji 22. DÖNEM MEZUNLARIMIZI UĞURLUYORUZ

Ocak 2018

Okulumuz spor salonunda, 22. dönem mezunlarımız için mezuniyet törenimizi gerçekleştirdik. Törenimiz, Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın H. Deniz KOMSUOĞLU, Vakıf Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sayın Ali Ekrem ASLAN ve Sayın Sedat İLÇAYTO, 62. Dönem TED Genel Başkanı Sayın Cüneyt İLÇAYTO, Okul Aile Birliği, eski mezunlarımız ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Törenimiz başlamadan önce konuklarımızı, TED Orkestrası ve solistleri müzikleriyle karşıladı. Gururu ve hüznü bir arada yaşadığımız törenimizde, Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın H. Deniz KOMSUOĞLU’nun, Lise Müdürümüz Sayın Hayriye UTKU’nun ve eski mezunlarımız adına TED Mezunlar Derneği Başkanımız Sayın Çağlar AKINCI’nın konuşmalarının ardından öğrencilerimize öğretmenleri tarafından temsili diplomalar verildi; eski mezunlarımız tarafından da TED yüzükleri takdim edildi. Lise okul birincimiz Ağacan KAYHAN, ikincimiz Ahmet Özhan KIRLI ve üçüncümüz Raşithan IŞIK, TED Genel Merkezi tarafından gönderilen başarı belgelerini aldılar. Okul birincimiz tarafından yaş kütüğüne plaket çakıldı. 22. Dönem mezunlarımızdan Ecem FIRAT, Berra EKMEKÇİOĞLU ve Müzik Öğretmenimiz Sayın Yücel GEZER’in mini konserinden sonra öğrencilerimiz, mezuniyet coşkusunu keplerini havaya atarak kutladı. 22. Dönem mezunlarımıza mutlu, başarılı ve sağlıklı bir yaşam diliyoruz.

FOTĞRAFLAR