TED zmir Koleji İLKÖĞRETİM HAFTASI’NI 5 GÜN NEŞEYLE KUTLADIK

Temmuz 2018

TED Aliağa Koleji Vakfı Özel Öğretim Kurumları olarak 2016- 2017 Eğitim ve Öğretim Yılı’na İlkokul Amfi alanında gerçekleştirilen “İlköğretim Haftası Etkinlikleri” ile merhaba dedik.

“İlköğretim Haftası” etkinliklerimizde;

1. Günde 1/A sınıfı öğrencilerimiz “Okulum” adlı şiiri ile okul açılış törenimize neşe kattılar.

2. günde 4/A-4/B sınıfı öğrencilerimizin “İlköğretim Haftası’nın Önemi” hakkında konuşma ve özlü sözlerden oluşan sunumlarını arkadaşlarına sundular. Okul yönetimimiz, İlkokul öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla günün şarkısını söylenerek etkinliğimiz devam etti.. TED Aliağa Koleji Marş’ımızı neşeyle İlkokul Korosu olarak seslendirildi.

3. günde günün şarkısı ile etkinliğimize başlanarak,2/A sınıfı öğrencilerimizin şiirleri ile devam etti.Öğrencilerimiz ile ‘’Anı Toplayıcı Etkinliği’’gerçekleştirildi.Sonra okulumuzun emekli sınıf öğretmenlerinden Saime GENÇALP öğretmenimiz öğrencilik yıllarındaki anılarını öğrencilerle paylaştılar.

4. günde günün şarkısı ile etkinliğimize başlanarak, 3/A sınıfı öğrencilerimiz halk oyunlarını sergilediler. Etkinliğimiz İlkokul-Ortaokul Müdürü ve Genel Koordinatörümüz Hacer ERSEZEN ‘in konuşması ile devam etti

5. günde günün şarkısı ile başlanarak, ilkokul öğrencilerimiz “Okulumuz ve Ben” konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllerini alarak, ‘’Geleneksel Çocuk Oyunları Bahçe Etkinliği’’ ile devam etti.

Yapılan tüm etkinlikler “TED Aliağa Koleji Marşı’nın” okunması ile son buldu.

FOTOĞRAFLAR ;