TED zmir Koleji CUMHURİYETİMİZİN 93. YILINI COŞKUYLA KUTLADIK

Temmuz 2018

Ulusumuzun Mustafa Kemal ATATÜRK’ün önderliğinde yaptığı Kurtuluş Savaşı’nın en önemli halkası olan Cumhuriyet Bayramı’mızı TED Aliağa Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın İsmail Hakkı METECAN ve Okul Aile Birliği Üyelerimizin katılımlarıyla Petkim Kültür Merkezi’nde kutladık.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kutlama programımızda, İlkokul- Ortaokul Müdürümüz ve Genel Koordinatörümüz Sayın Hacer ERSEZEN cumhuriyetin önemi ile ilgili bir konuşma gerçekleştirdi.
Okulumuzun en minik meşaleleri olan ana sınıfı öğrencilerimizin seslendirdiği “ Cumhuriyet Biziz” şiiri izleyicilerimiz tarafından büyük beğeni toplarken 2A sınıfı öğrencilerimiz “ 29 Ekim” şiiri, 3A sınıfı öğrencilerimiz” Cumhuriyet” şiiri ve marşı, 4B sınıfı öğrencilerimiz ise “ Cumhuriyet” adlı söz koroları ile sahne aldı. Programda, 8. sınıf öğrencilerimiz Burcu OKUTAN ve Burhanettin YILDIRIM’ın tango gösterileri izleyicileri adeta büyüledi. Öğretmenlerimiz ve lise öğrencilerimizden oluşan koro ise Kurtuluş Savaşı’mızın en önemli destanı “ İstiklal Marşı”mızı seslendirdi. Lise öğrencilerimizden oluşan “ Kurtuluş” adlı söz korosu izleyicilerin duygu dolu anlar yaşamasını sağladı. 5A, 5B ve 6A sınıflarından oluşan Majör Koromuzun seslendirdiği “ Ey Özgürlük, İzmir Marşı ve İleri Marşları” ile programımız son buldu.
Okulumuz öğrencileri arasında düzenlenen “ Cumhuriyet temalı yarışmalarda derece alan öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

İlkokul Resim Yarışması Üçüncüsü 4B sınıfından Ege DOĞANAY
İlkokul Resim Yarışması İkincisi 3A sınıfından Eylül GÜNEY