TED zmir Koleji Dijital Çağda Eğitim Sisteminde Sınıf Yönetimi

Ocak 2018

TED Aliağa Koleji bünyesinde görev yapan tüm öğretmenlerin mesleki gelişimlerine ve eğitim alanındaki gelişmeleri takip etmelerine önem vermektedir. Bu kapsamda öğretmenlerimiz 19 Kasım 2016 Cumartesi günü Yaşar Üniversitesinde Yard.Doç.Dr. Yasin Özarslan tarafından verilen “Dijital Çağda Eğitim Sisteminde Sınıf Yönetimi” isimli hizmet içi öğretmen eğitimine katılmışlardır.Eğitim kapsamında Dijital Yerliler olan öğrenciler ve Dijital Göçerler olan öğretmenlerin kişilik özellikleri,geleceğin sınıfları ve dünyadan örnekler,elektronik öğretmen uygulamaları,oyun yoluyla eğitim,Videolarla öğretim ve geleceğin öğrenme ortamları ile ilgili birçok örnek üzerinden paylaşımlarda bulunmuşlardır. Rollerin değiştiği kurguların olduğu 21. Yüzyıl eğitim dünyasında tek otoritenin öğretmen olmadığı,öğrenciye özgü,öğrencinin etkileşim kurabileceği ve eğlenceli hale getirilmiş öğretim yöntemleri ile öğrenmeyi anlamlı kılmanın gerekliliğinin vurgulandığı eğitimde kurumsal işbirliği içinde destek veren Yaşar Üniversitesine ve Yard.Doç.Dr. Yasin Özarslan’a teşekkür ederiz.