TED zmir Koleji ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLADIK

Nisan 2018

Bu yıl TEOG sınavının 24 Kasım’da yapılacak olması nedeniyle Öğretmenler Günü’nü 22 Kasım Salı günü okulumuz spor salonunda kutladık. Programımıza TED Aliağa Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Sedat İLÇAYTO, Okul Aile Birliği üyeleri, emekli öğretmenlerimiz, velilerimiz,öğretmen ve öğrencilerimiz katıldı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı. Öğrencilerimizin piyano dinletisinin ardından en genç öğretmenimiz Güner Güler duygularını anlatan bir konuşma yaptı. Anasınıfı öğrencilerimiz “ Yorum Senin Öğretmenim” şiirini hep birlikte seslendirdiler. ”Öğretmenim” konulu şiir ve kompozisyon yarışması ödülleri verildi.Velilerimiz ve öğretmenlerimizin oluşturduğu dans grubu enfes bir tango gösterisi sundu.Öğretmenler Günü’nün anlamını ve önemini emekli öğretmenimiz Taner Çermik’ten dinledik. Daha sonra aidiyet çalışmaları kapsamında seramik atölyesi, veli korosu ve basketbol turnuvasına katılan velilerimize katılım belgeleri sunuldu. Okulumuzda 20. ve 10. yıllarını dolduran öğretmenlerimize Vakıf Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Sedat İLÇAYTO tarafından plaket verildi. Öğretmenlerimizin kurduğu Ege Kadın grubu Ege yöresi oyunlarını sergiledi. Veli korosunun coşkulu konserinin ardından Saadet Sarı öğretmenimizin “ Dünyanın Bütün Çiçekleri” şiirini okuyuşuyla duygulandık. Tören öğrencilerin hazırladığı temsili diplomaların verilmesiyle sona erdi.

FOTOĞRAFLAR ;