TED zmir Koleji Tam Eğitim Bursu Başvuruları Başladı!

Ocak 2018

2003-2004 öğretim yılından itibaren uygulanan, başarılı ancak maddi imkanları yetersiz öğrencilerin öğrenimlerine TED Okulları’nda devam etmelerine yönelik bir burstur. Burs almaya hak kazanan öğrencilerin öğrenim ücreti, kitap-kırtasiye, yemek, giyim, servis giderleri ve cep harçlıkları karşılanmaktadır. İlköğretim 2. kademe ve lise düzeyinde başlatılan burslar, öğrencilerin üniversite eğitiminin sonuna kadar devam etmektedir. Tam Eğitim Bursu almaya hak kazanan öğrenciler, varsa bölgelerindeki TED Okulları’nda gündüzlü olarak; yoksa pansiyonlu TED Okulları’nda yatılı olarak okutulmaktadır.

Başvuru için http://burs.ted.org.tr/burs-basvurusu/basvuru-formu/