TED zmir Koleji KÜÇÜK ERKEKLER BASKETBOL TAKIMIMIZ ALİAĞA İKİNCİSİ

Ocak 2018

2016 – 2017 Eğitim ve Öğretim döneminde Aliağa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Ortaokullar Arası Küçük Erkekler Basketbol Turnuvası düzenlendi.
Düzenlenen organizasyona TED Aliağa Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Küçük Erkekler Basketbol takımı on iki sporcusu ile katıldı.
Zorlu final maçına çıkan sporcularımız , ilçe ikinciliğini elde ettiler. Okullarını en iyi şekilde temsil eden TED Aliağa Koleji öğrencileri büyük bir sevinçle okullarına döndüler. Öğrencilerimiz tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

İLÇE İKİNCİSİ KÜÇÜK ERKEKLER BASKETBOL TAKIMIMIZ
Mekin Alper KAYRA