TED zmir Koleji MASA TENİSİ TAKIMIMIZ ALİAĞA ÜÇÜNCÜSÜ

Eylul 2018

2016 – 2017 Eğitim ve Öğretim döneminde Aliağa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Ortaokullar Arası Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi.
Düzenlenen organizasyona TED Aliağa Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Masa Tenisi takımı dört sporcusu ile katıldı.
Müsabakalar sonucunda sporcularımız , ilçe üçüncülüğünü elde ettiler. Okullarını en iyi şekilde temsil eden TED Aliağa Koleji öğrencileri büyük bir sevinçle okullarına döndüler. Öğrencilerimiz tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

İLÇE ÜÇÜNCÜSÜ ORTAOKUL ERKEKLER MASA TENİSİ TAKIMIMIZ

• Mekin ALPER KAYRA