TED zmir Koleji TED ALİAĞA KOLEJİ İNGİLTERE YAZ OKULU

Eylul 2018

İngiltere yaz okulu programımız 9 Temmuz - 4 Ağustos tarihleri arasında İngiltere'nin güneyinde bulunan Bournemouth Southbourne'da eğitim veren Southbourne School of English'de gerçekleşecektir.

Haftada 15 saat İngilizce programı en gelişmiş öğrenim teknolojileriyle donatılmış dersliklerde yapılmaktadır. Hafta içi yarım gün ders yarım gün de okulun belirlediği rehber öğretmenler eşliğinde sosyal ve sportif aktiviteler yapılırken hafta sonları ise tarihi ve turistik yerler ile yakın çevre gezileri düzenlenmektedir.

Öğrencilerimiz, İngiliz bir ailenin yanında konaklayarak en üst düzeyde kültürel alışveriş deneyimi yaşayacaklardır. Ayrıca İngiltere'nin beyaz bayraklı güney sahillerinde festival dönemini de yakalayacak olan öğrencilerimiz İngilizce'yi yaşayarak öğrenme fırsatı bulacaklardır.

Evlerinden ve ülkelerinden uzakta başka bir kültürü deneyimleyerek geçirecekleri bir ay onların yalnızca dil becerilerini geliştirmekle kalmayıp aynı zamanda problem çözme, sorumluluk alma gibi hayat becerilerinin gelişip pekişmesini de sağlayacaktır.