TED zmir Koleji Okul Yönetimi Değişikliği Hk.

Ekim 2018

Değerli Velilerimiz,

TED Aliağa Kolejinde 2018-2019 eğitim-öğretim yılında, öğrencilerimizin akademik ve sosyal gelişimlerini en üst noktaya taşıyacak eğitim-öğretim yenilikleriyle birlikte, öğrenme süreçlerini daha aktif ve etkin hale getirecek fiziki değişiklikleri fark edeceksiniz.

Bu süreçte TED Aliağa Kolejimizin yönetim kadrosu da yenilenerek Ortaokul - Lise Müdürü ve Genel Koordinatörlüğüne Sayın Hasan ÇELİK , İlkokul Müdürlüğüne ise Yabancı Diller Bölüm Başkanımız Sayın Neslihan MAYATÜRK atanmıştır.

Sayın Hasan Çelik eğitim sektörünün değişik kademelerinde 38 yıl görev yapmış çok değerli bir yöneticidir.

Sayın Neslihan Mayatürk ise 23 yıllık İngilizce öğretmenliği ve Bölüm Başkanlığı tecrübesine sahip bir eğitimcidir.

1 Eylül 2018 tarihinde göreve başlayacak yeni yöneticilerimizin okulumuza çok kıymetli katkılar sağlayacağına eminiz.

2018-2019 eğitim-öğretim yılında yöneticilerimiz , öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Saygılarımızla.

H.Deniz KOMSUOĞLU