TED 搐mir Koleji OKULDA YAŞAM
Atatrk K飉esi

Ekim 2017

TED   YERLEKEM襤Z

TED Aliaa Koleji Kampüsü, 26000 m² üzerine kurulu 6800 m² kapal覺 alan覺yla okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise düzeylerinde hizmet vermektedir.

Okul, fiziki yap覺s覺 ve teknolojik donan覺m覺 ile; öncelikle örenciler için güvenli bir örenme ortam覺 olarak; bununla birlikte örencilerinin zihinsel, duygusal, fiziksel ve sosyal geliimini destekleyecek ve onlar覺 gelimeye tevik edecek ekilde tasarlanm覺t覺r.

Kampüs

• Okulöncesi, 襤lkokul ve Ortaokul Binas覺
  • Lise Binas覺
  • Kapal覺 Spor Kompleksi
  • Yemekhane Binas覺
  • Aç覺k Oyun ve Spor Alanlar覺

ile faaliyet göstermektedir.

TED   YEMEK

Okul yemek salonumuzda, uluslararas覺 standartlara ve hijyen koullar覺na uygun olarak beslenme hizmeti vermektedir. Örencilerimize her gün, zengin bir menü ile öle yemei verilmektedir. Yemekler kaliteli, lezzetli ve doyurucu olup bir insan覺n günlük enerji ve besin ihtiyac覺n覺 kar覺layacak düzeydedir.
Kantin ve yemekhanemiz hem ilköretim okulumuza hem de lisemize hizmet vermektedir. Beslenme hizmetleri ayr覺ca, geni olanaklar覺yla kafeteryam覺z taraf覺ndan da salanmaktad覺r.

TED   SALIK

Okulumuzda öğrencilerimize ve çal覺şanlar覺m覺za sunulan sağl覺k hizmetleri ile okulda meydana gelebilecek sağl覺k sorunlar覺n覺 en aza indirmek ve sağl覺k düzeyini yüksek tutmak amaçlanmaktad覺r. Bu kapsamda; okulumuzda ilköretim ve lise binas覺nda olmak üzere iki revir bulunmaktad覺r.

TED   GVENL襤K

TED Aliaa Koleji kampüsü içerisinde huzurlu ve güvenli bir eitim ortam覺n覺n tesis edilerek örencilerimizin, çal覺anlar覺m覺z覺n, velilerimizin can ve mal güvenliinin korunmas覺 büyük önem arzetmektedir.

TED Aliaa Koleji ; Petkim' in 24 saat giri ve ç覺k覺lar覺 özel güvenlik görevlileri taraf覺ndan salanan güvenli ve huzurlu ortam覺nda, çocuklar覺n zararl覺 al覺kanl覺klar edinmelerine engel olabilecek bir kampüs içerisinde yer almaktad覺r. Ayr覺ca Kampus çevresi, güvenlik kameralar覺yla sürekli izlenerek kay覺t alt覺na al覺nmaktad覺r.

TED   ULAIM

"Uydu Destekli Takip" sistemine sahip, standartlara uygun servis araçlar覺 ile "Aliaa, Alsancak, Bornova, Çili-Egekent, Kar覺yaka, Dikili, Bergama, Eski Foça, Yeni Foça, Menemen" ilçelerinden ula覺m imkan覺 salanmaktad覺r

Servis Ücretlerine Ulamak 襤çin TIKLAYINIZ

TED   OKUL AİLE BİRLİĞİ

Okul Aile Birligi Sayfasina GIRIS ICIN TIKLAYINIZ.

TED 搐mir Koleji HIZLI ERİŞİM MENÜSÜ

k12net Sistemi - TED Aliaga Koleji   TED Aliaga Koleji Okul Aile birligi Haber   Veli El Kitap蓾gi - TED Aliaga Koleji

TEDMEM - TED Aliaga Koleji 10.000 Gen Mesale TED 鈆versitesi TED 鈆ivesitesi Sanal Tur